Semineele rustice

Seminee rustice Imaginați-vă strălucirea copacilor înverziți, aerul proaspăt și liniștea deplină de care aveți nevoie măcar câteva zile, pentru a vă putea relaxa și deconecta de toată agitația din oraș.
Șemineele  Rustice „ inima cabanelor ” contribuie la relaxarea dumneavoastră, prin atmosfera caldă și imaginea desprinsă din povești. Garantat un semineu, unde lemnele trosnesc ca în povești, vă va întâmpina cu acea căldură familiară care pur și simplu o să vă cucerească.semineele rustice, Seminee Design Romania

Cele mai potrivite șeminee atunci când vorbim de amenajarea unei cabane  sau a unei case cu aspect rustic sunt fără îndoială cele rustice. Într-adevăr, șemineul rustic este piesa de rezistență a camerei de zi, transformă cu totul ambianța încăperii și aduc un farmec aparte serilor liniștite petrecute alături de cei dragi. Șemineele rustice,sunt mai speciale tocmai datorită stilului vechi și romantic în care sunt construite. De cele mai multe ori, în funcție și de tipul de casă (casă din piatră albă, piatră cioplită, cărămidă), aceste șeminee au nevoie de hote de dimensiuni considerabile. Design-ul rustic al şemineelor imprimă casei în care sunt amplasate sentimentul de trecut.semineele rustice, Seminee Design Romania

Un lucru foarte esențial este curățatul șemineului. Atunci când folosim un șemineu este neapărat nevoie să îi curățăm conducta în mod regulat, cu ajutorul unui profesionist (o dată sau de două ori pe an, în funcție de frecvența cu care este folosit). O conductă de aerisire bine curațată prezintă urmatoarele avantaje: mai puțină poluare în atmosferă, evitarea riscului de intoxicații sau incendii, precum și economie la energie.

Dacă te-ai hotărât și tu că vrei un șemineu, este momentul potrivit să apelezi la specialiștii nostri Magazinul nostru te întâmpină cu o gamă variată de produse începând de la  șeminee clasice, seminee moderne, seminee rustice  şi toate accesoriile necesare construirii şemineului tău. Cu Semineele Design ai garanţia calităţii superioare, precizie inginerească în construcţie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *